Ąžuolinės statinės midui

  • 100 litrų ąžuolinė statinė midui
    Kodas: AZSM100

    Pasigaminkite išskirtinį gėrimą brandindami ąžuolinėse statinėse 

    Kaina 344.85  su PVM
    50 litrų ąžuolinė statinė midui
    Kodas: AZSM050

    Pasigaminkite išskirtinį gėrimą brandindami ąžuolinėse statinėse

    Kaina 200  - 210  su PVM
    30 litrų ąžuolinė statinė midui
    Kodas: AZSM030

    Pasigaminkite išskirtinį gėrimą brandindami ąžuolinėse statinėse

    Kaina 165  - 175  su PVM
    20 litrų ąžuolinė statinė midui
    Kodas: AZSM020

    Pasigaminkite išskirtinį gėrimą brandindami ąžuolinėse statinėse

    Kaina 145  - 155  su PVM
    15 litrų ąžuolinė statinė midui
    Kodas: AZSM015

    Pasigaminkite išskirtinį gėrimą brandindami ąžuolinėse statinėse

    Kaina 125  - 135  su PVM
    10 litrų ąžuolinė statinė midui
    Kodas: AZSM010

    Pasigaminkite išskirtinį gėrimą brandindami ąžuolinėse statinėse

    Kaina 105  - 110  su PVM
    5 litrų ąžuolinė statinė midui
    Kodas: AZSM005

    Pasigaminkite išskirtinį gėrimą brandindami ąžuolinėse statinėse

    Kaina 90  - 95  su PVM
    3 litrų ąžuolinė statinė midui
    Kodas: AZSM003

    Pasigaminkite išskirtinį gėrimą brandindami ąžuolinėse statinėse

    Kaina 80  - 85  su PVM
  • Midaus brandinimui kuo puikiausiai tinka ąžuolinės statinės. Bręstant midui ąžuolas jį išsausins, suminkštins jo saldumą ir praretins aštrumą. Nors brandinant midų fermentacija nevyksta, tačiau pats midaus brandinimo procesas ąžuolinėje statinėje dramatiškai pakeis jo skonį.

    Kadangi midus iš esmės yra vynas, brandinimas jo skonį tik pagerina. Senėjimas leidžia norimiems skoniams susimaišyti ir išryškėti, taip pat turi pranašumą, nes leidžia išsisklaidyti tam tikriems nepageidaujamiems skoniams.

    Ąžuolo medieną yra paprasta naudoti ir tai gali tapti įdomiu ingredientu, kuris suteiks midui daug subtilumo. Ąžuolinė statinė gėrimui pridės įvairių skonio junginių, tokių kaip vanilė, kuri suteiks šiek tiek sutraukiančio tanino ir šiek tiek nudažys midų. Statinės vidus turi būti skrudintas. Kuo labiau bus skrudinta statinė, tuo daugiau midui suteiks karamelės, vanilės, šokolado poskonio. Tačiau jei norite eksperimentuoti ir atrasti dar įdomesnių midaus skonių, galite rinktis ir anglintą ąžuolinę statinę.

    Supilstytą midų į ąžuolines statines reiktų palaikyti mažiausiai pusantro, du mėnesius – taip subręs ir atsiskleis geriausios skonio savybės.

    Mūsų asortimente galite rasti nuo 3 iki 50 litrų ąžuolinių statinių, skirtų midaus brandinimui.
      

    Skaityti daugiau